Vinkällare

Dags för en egen vinkällare, en dröm för många. Hur ska jag utforma källaren, vad ska jag fylla den med och när? Vi hjälper till med förslag på viner utifrån dina preferenser, skaffar vinerna och fyller källaren enligt indelning land, distrikt, druva etc. Du får en välfylld källare med dina favoriter på plats samt en information om vinerna. Sen är det bara att dricka och njuta!

Vin är en del av livets goda och många skulle gärna hålla sig med en egen vinkällare om de bara hade den tid och de kunskaper som krävs. Nu finns det dock goda möjligheter att förverkliga drömmen om en egen vinkällare.

Vin- och ostexperten Staffan Samsioe har utvecklat ett nytt koncept som går ut på att förse Dig med en egen vinkällare helt uppbyggd utifrån Dina egna önskemål, behov och preferenser vad gäller typ av vin, prisklass, land, distrikt, druva, årgång, lagringstid, antal flaskor etc.

Staffan Samsioes koncept för en egen vinkällare utgår från ett första möte för att klargöra Dina önskemål, behov och vanor när det gäller mat och vin tillsammans med goda vänner, för representation eller för njutningsfulla kvällar i den goda matens och vinets tecken. Denna inventering av Dina preferenser får sedan ligga till grund för ett genomarbetat förslag med en kombination av olika viner, kvantiteter samt inköpskostnad. Efter ytterligare justering samt Ditt godkännande levereras vinerna hem till Din källare där de läggs upp med utgångspunkt från typ av vin, land, distrikt etc.

Om så önskas tar Staffan Samsioe även fram kostnadsförslag för att utforma en vinkällare med hyllor, fack, belysning, möbler och annan inredning.

I samband med slutleverans får Du en informations- och inventarieförteckning för Din vinkällare som löpande kan uppdateras. Denna förteckning ligger sedan till grund för komplettering och nya inköp. Du erbjuds också möjlighet att lägga upp innehållet i Din vinkällare i ett särskilt dataprogram som i realtid visar vilka viner och vilka kvantiteter Du har hemma. Den som så önskar erbjuds också råd och tips vid investering i dyra och sällsynta viner från t ex Bordeaux.

 

Du som har ytterligare frågor kring en egen vinkällare kan kontakta mig på
tel 0708-91 48 35 eller per e-post staffan@ostkonsult.se.

 staffan samsioe ostkonsult PDFLänk till Vinbladet PDF.