Ost & Vinprovning

Vi kan erbjuda en ost och vinprovning där vi låter sex mogna, utvalda orginalostar möta fyra olika viner framställda på olika druvor för att hitta den bästa gastronomiska kombinationen. En perfekt aktivitet vid konferansen, fredagsmöten eller kick-off på företaget eller privat.

Ett föredrag om ost och vin kan vara ett välkommet och uppskattat inslag under några intensiva konferensdagar, en kundträff eller varför inte en fredag-eftermiddag på kontoret. Vi kan erbjuda en ost och vinprovning där vi låter sex utvalda originalostar, väl tempererade, möta fyra olika viner framställda på olika druvor, för att hitta bästa möjliga gastronomiska kombination. Vi kan också ha ett lands-tema ex. Frankrike eller Italien med dess specialiteter.

En nyhet som vi med framgång provat är en gastronomisk resa genom Frankrike med de stora vindistrikten som utgångspunkt. Vi kombinerar distriktens vin med en passande matbit, ex. gåslever, charkuterier, ostar, ankbröst eller liknande.

Ni väljer själva om jag ska komma ut till Er eller om vi ska hålla provning i en elegant vinkällare i Gamla Stan.

Hör av er med era önskemål, så ordnar vi en härlig och välsmakande kväll.
Ni hittar mig på staffan@ostkonsult.se eller tel. 0708 914835.

Varmt välkomna.
Staffan Samsioe

 

Vi har arbetat med Staffan kring provningar av ost & vin samt också köpt in gåvor (presentkartonger) till kunder och anställda. Vi är mycket nöjda med samarbetet. Staffan är professionell med stor kunskap om mat & vin, något våra kunder uppskattat. Presentkartongen består varje år av en låda med ett utvalt vin i kombination med passande ostar. Det har blivit en stor succé. Jag kan varmt rekommendera Staffan för kommande provningar eller för kommande inköp av t e x  julgåvor mm.
Marcus Westin, VD Eventab Smart Communication 

Vi har anlitat Staffan/Ostkonsult två gånger och båda gångerna fick vi en riktigt intressant, lärorik och mycket smakrik föreställning. Staffan är rolig, kunnig och jag skulle rekommendera honom till alla som vill lära sig mer, ha en trevlig kväll eller bara äta riktigt god ost. Staffan matchade vin med franska delikatesser i en resa genom Frankrike på ett sätt som fick oss alla att både skratta och se kombinationen av mat och vin med nya smaklökar.
Jonas / Deloitte

En måltid utan ost är som en skönhet med blott ett öga
Brillant-Savarin